udheto diagnestifikohu -01
Udhëto, diagnostikohu dhe merr tretmanin e duhur brenda ditës..

Nëpërmjet marrëveshjes me kompaninë ajrore "PLURES  AIR" nga Turqia, spitali " Istanbul Medicine " shërbimet e tij i dërgon në...

Medcard  banneri per FCB-02
MedCard – kartela e shëndetit tuaj

       Poseduesit  e MedCard-ës  përfitojnë Kontroll falas 1 herë në vit (në një prej shërbimeve të spitalit); Zbritje prej 10% për shërbimet...

LP5A1567
Spitali “Istanbul Medicine”, – marrëveshje bashkëpunimi me BKT

Spitali "Istanbul Medicine", ka marrëveshje bashkëpunimi me Bankën Kombëtare Tregtare -BKT. Përmes marrëveshjes së arritur paguani deri në 12 muaj me ...

Untitled
SPITALI ISTANBUL MEDICINE-MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KOMUNËN E MITROVICËS

Spitali Istanbul Medicine ka marrëveshje bashkëpunimi me këtë komunë: Komuna e Mitrovicës   Përveç benefiteve të ndryshme, nga marrëveshjet tona paraprake të bashkëpunimit, punëtorëve e...

20151027141818411646
SPITALI ISTANBUL MEDICINE- MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRINSTITUCIONAL ME INSITUCIONE TË NDRYSHME

Spitali Istanbul Medicine ka marrëveshje bashkëpunimi me këto institucione: Korporatën LIMAK Lotarinë e Kosovës Me ndërmarrjen Trepça Stafin e Spitalit Istanbul Medicine Raiffeisen bank...

20151027141818411646
SPITALI ISTANBUL MEDICINE- VENDIM RRETH STAFIT TË SPITALIT

I gjithë stafi i Spitalit Istanbul Medicine, bashkëshorti/bashkëshortja, fëmijët dhe prindërit e tyre do të përfitojnë zbritje për të gjitha...

marreveshja_500x274
SINDIKATAT TË CILAT PËRFITOJNË NGA SPITALI “ISTANBUL MEDICINE”

Spitali Istanbul Medicine ka memorandume bashkëpunimi me këto Sindikata të Pavarura: Sindikata e Pavarur e Metalistëve të Kosovës-20% Sindikata e Pavarur e...

750x500-ehow-images-a08-1k-pq-pharmacy-representative-qualifications-800x800
Spitali Istanbul Medicine- Marrëveshjet e bashkëpunimit me kompanitë e Sigurimit

Përfito shërbime falas apo çmime më të lira nga spitali “Istanbul Medicine” Spitali Istanbul Medicine ka marrëveshje bashkëpunimi me këto kompani...

images
SPITALI ISTANBUL MEDICINE – RESPEKT NDAJ KOLEGËVE DHE RREGULLAVE TË DENTOLOGJISË

Spitali Istanbul Medicine që nga data (01.04. 2015), ka marrë vendim për të treguar respekt ndaj kolegëve  si dhe ndaj...