14666067_1235390549868379_5725810408795239238_n
Sekondat ia shpëtojnë jetën, por, tani kohën e lirë e kalon duke u marrë me sport në parkun e Gërmisë

48 vjeçari nga Prishtina, Selatin Gashi është pranuar në spitalin tonë në gjendje shumë të rëndë shëndetësore dhe pa vetëdije,...

14492373_1222615601145874_4750034128949078121_n
Përshtypjet e pacientëve për ne

Përshtypjet e pacientëve për ne

14572905_1221599164580851_4855919757751201239_n
Kosova po rritet në Istanbul Medicine

Sot në spitalin tonë lindi Dielli, kështu kanë vendosur ta pagëzojnë prindërit e tij anëtarin më të ri të familjes. Dielli...

14519741_1219414364799331_8725072366582254717_n
Ramush Haradinaj vizitë tek kardiologu në spitalin Istanbul Medicine

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës z.Ramush Haradinaj, sot ishte për vizitë tek kardiologu në spitalin Istanbul Medicine. Në fakt...

img_9451
Dita Botërore e Zemrës

Në Ditën Botërore të Zemrës organizata e njohur Human Appeal Int, ka përzgjedhur spitalin Istanbul Medicine, për të ofruar falas...

img_9427
Lindje e shëndetshme në Istanbul Medicine

Zonja  Maltina Nuhiu ka disa muaj që ecurinë e  shtatzënisë së saj e ka përcjellur nën përkujdesjen e Dr. Ahmet...

14479622_1212905402116894_2402590083210355788_n
Njoftim

Njoftojmë të gjithë të interesuarit për kontrollë tek neurokirurgu Dr. Bujar Kastrati, se doktori do të jetë në dispozicionin tuaj...

13776042_1145745545499547_489299653420264244_n
Stentimi ia shpëton jetën

Dhembjet e forta në gjoks me karakter shtrëngues kishin disa ditë që ju kishin shfaqur pacientit 59 vjeçar H.R, nga...

img_9219
Filluan lindjet e para në spitalin Istanbul Medicine

Zonja  Lendita  Lekaj Golaj ka disa muaj që ecurinë e  shtatzënisë së saj e ka përcjellur nën përkujdesjen e Dr....

img_1660
Koronarografia urgjente ia shpëton jetën

Dhembjet në gjoks me karakter shtrëngues  iu ishin shfaqur qe disa ditë 62 vjeçarit M.K, nga Prishtina. Pas vizitës në Qkuk,...