Miokarditis

Është ndezje e përgjithshme e muskulit të zemrës gjë që paraqitet si rezultat isëmundjeve të tjera ndonjë infeksion më i...

Infarkti

Është vdekje e një pjesë të indit muskulor të zemrës. Kjo sëmundje paraqitetnga mbyllja e ndonjë dege të arterieve të...

Arteroskleroza

Është grumbullimi i materieve të yndyrshme dhe kripërat e kalciumit në brendi nëmuret e arterieve kjo çon deri tek mbyllja...

Shenjat e sëmundjeve të zemrës

Hulumtuesit kanë bërë një numër të madh testimesh, të cilatkanë zbuluar të gjitha shenjat e sëmundjeve të zemrës. Këto janë simptoma...

Simptomat më të shpeshta të infarktit të miokardit

Simptomat më të shpeshta të infarktit të miokardit janë : Dhembja e gjoksit dhe dhembje në pjesën e sipërme të trupit Frymëzenia Djersitja Sinkopa Dhembje...