Kosova po rritet në Istanbul Medicine

Sot në spitalin tonë lindi Dielli, kështu kanë vendosur ta pagëzojnë prindërit e tij anëtarin më të ri të familjes.
Dielli peshon 4500 gr dhe gëzon shëndet të plotë.
Nën përkujdesjen e gjinekologut turk Dr. Ahmet Payasli në spitalin Istanbul Medicine realizohen lindje çdo ditë.
Të gjitha nënat e interesuara për lindje të lehtë, pa dhembje dhe nën përkujdesjen e ekspertëve si Dr. Ahmet Payasli mund të na kontaktojnë në numrat: 044 301 555 dhe 038 500 601.

14470570_1221599337914167_5572269652999930951_n 14492524_1221607927913308_158878872868044392_n 14563349_1221599471247487_5656386163494171419_n 14591814_1221599604580807_4704855576196615274_n 14516493_1221607371246697_7660090897309971238_n 14563432_1221607711246663_7529772020354153905_n 14492345_1221599741247460_8658136890240684784_n 14516578_1221607914579976_9052641669300810483_n 14581548_1221607574580010_493065381874663165_n