SPITALI ISTANBUL MEDICINE-MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KOMUNËN E MITROVICËS

Spitali Istanbul Medicine ka marrëveshje bashkëpunimi me këtë komunë:

  1. Komuna e Mitrovicës

 

Përveç benefiteve të ndryshme, nga marrëveshjet tona paraprake të bashkëpunimit, punëtorëve e komunës në fjalë përfitojnë edhe këto benefite:

  • Kontroll falas një herë në vit (në një nga shërbimet e ofruara në Spital)
  • Zbritje prej 20% në shërbimet e ofruara
  • Auto-ambulancë pa pagesë (24 h)
  • Informim dhe përfitim rreth Ofertave/Fushatave etj
  • Linjë të veçantë telefonike
  • Anëtarët që janë të pajisur me sigurime shëndetësore private për
    shërbimet e ambulatore, participimin e kanë falas.