SPITALI ISTANBUL MEDICINE- MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRINSTITUCIONAL ME INSITUCIONE TË NDRYSHME

Spitali Istanbul Medicine ka marrëveshje bashkëpunimi me këto institucione:

 1. Korporatën LIMAK
 2. Lotarinë e Kosovës
 3. Me ndërmarrjen Trepça
 4. Stafin e Spitalit Istanbul Medicine
 5. Raiffeisen bank Kosovo
 6. Universitetin AAB
 7. SCnet

Nga marrëveshjet tona paraprake të bashkëpunimit me kompani të ndryshme, anëtarët e kompanive në fjalë apo familjarët e tyre përfitojnë këto benefite:

 • Kontroll falas një herë në vit (në një nga shërbimet e ofruara në Spital)
 • Zbritje prej 20% në shërbimet e ofruara
 • Auto-ambulancë pa pagesë (24 h)
 • Informim dhe përfitim rreth Ofertave/Fushatave etj
 • Linjë të veçantë telefonike
 • Anëtarët që janë të pajisur me sigurime shëndetësore private për
  shërbimet e ambulatore, participimin e kanë falas.