SPITALI ISTANBUL MEDICINE – RESPEKT NDAJ KOLEGËVE DHE RREGULLAVE TË DENTOLOGJISË

Spitali Istanbul Medicine që nga data (01.04. 2015), ka marrë vendim për të treguar respekt ndaj kolegëve  si dhe ndaj rregullave të deontologjisë duke ofruar këtë ofertë:

Për doktorët, dentistët dhe të afërmit e tyre në rrethin e ngushtë  (nëna, babai, bashkëshorti, fëmijët):

▪ vizitë mjekësore falas

▪ 50%  zbritje për  kryerjen e analizave në laboratorin tonë

▪ 20% zbritje rreth intervenimeve

Për infermierët, teknikët mjekësorë, farmacistët dhe studentët e Fakultetit të Mjekësisë (doktorët e ardhshëm:

▪ vizitë mjekësore falas

▪ 50%  zbritje për  kryerjen e analizave në laboratorin tonë

▪ 20% zbritje rreth intervenimeve
Për të përfituar nga çmimet e veçanta, kolegët tanë duhet të paraqesin dokumentet identifikuese të profesionit.

 

Drejtuar me respektin më të madh:

 • Bashkimit të Sindikatave të Lira të Shëndetësisë së Republikës së Kosovës
 • Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovës
 • Odës së Stomatologëve të Republikës së Kosovës
 • Odës së Farmacistëve të Republikës së Kosovës
 • Odës së Infermierëve të Republikës së Kosovës
 • Këshillit të Studentëve të Mjekësisë të Republikës së Kosovës
 • Dekanatit të Fakultetit të Mjekësisë në Kosovë

 

Gjithashtu me respektin me të madh kjo ofertë ju drejtohet edhe:

 • Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës
 • Sindikatës së Punëtorëve të SHSKUK-së
 • Drejtorisë së SHSKUK-së

 

Ju faleminderit, me respekt stafi i Spitalit Istanbul Medicine.

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Nr i tel: 038 500 601