STAFI MJEKËSOR I SPITALIT “ISTANBUL MEDICINE”

Divizioni i Kardiologjisë

Divizioni i Kardiokirurgjisë

17990
Dr. Edvin Prifti
Kardiokirurg
ImageGen (11)
Op. Dr. Mehmet Nuri Karabulut
Kirurg Kardiovaskular dhe Torakal
ImageGen (13)
Prof. Dr. Batuhan Ozay
Kirurg Kardiovaskular
LP5A0148
Dr. Rifat Brahimaj
Kirurg i Përgjithshëm

Divizioni i Kirurgjisë Vaskulare

images (1)
Dr. Dr. Med. Halil Krasniqi
Kirurg i Përgjithshëm, Vaskular & Sp. Endovaskular
ImageGen (11)
Op. Dr. Mehmet Nuri Karabulut
Kirurg Kardiovaskular dhe Torakal

Divizioni i Kirurgjisë së Përgjithshme

IMG_9124
Dr. Mr. Sci. Agim Sharku
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Mr. Sc. Ass. Enver Fekaj
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Armend Agolli
Neurokirurg
Dr. Afrim S. Tahiri
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Valdet Rexhepi
Kirurg i Përgjithshëm
Dr. Arsim Latifaj
Kirurg i Përgjithshëm
Op. Dr. Ferat Sallahu
Kirurg i Pergjithshëm
Op. Dr. Sali Krasniqi
Kirurg i Përgjithshëm, Laparoskop
images (1)
Dr. Dr. Med. Halil Krasniqi
Kirurg i Përgjithshëm, Vaskular & Sp. Endovaskular

Divizioni i Mjekësisë Interne

Dr. Fitim Gashi
Internist, Hematolog
Dr. Prof. Ass. Idriz H. Berisha
Internist - Reumatolog

Divizioni i Ortopedisë

DIVIZIONI I NEUROKIRURGJISË

14479622_1212905402116894_2402590083210355788_n
Dr. Bujar Kastrati
Neurokirurg
Dr. Armend Agolli
Neurokirurg

Divizioni i Otorinolaringologjisë

LP5A8904
Prof. Dr. Besim Sllamniku
Otorinolaringolog
Dr. Sherife Bajrami
Otorinolaringologe
Dr. Xhevdet Latifi
Otorinolaringologe
Dukagjin
Dr. Dukagjin Spanca
Otorinolaringolog

Divizioni i Gjinekologjisë dhe Lindjes

ahmet_5633
Dr. Ahmet Payasli
Gjinekolog- Obstetër, Shërim i Infertilitetit
Dr. Flutura Ismajli Qosja
Gjinekologe Obstetrike
Agron devaja
Dr. Agron Devaj
Gjinekolog
Dr. Syheda Latifi
Gjinekologe

Divizioni i Pediatrisë dhe Neonatologjisë

Divizioni i Gastroenterologjisë

Dr. Arbër Veliu
Gastroenterolog, Hepatolog, Endoskopist

Divizioni i Anestezisë dhe Reanimacionit

Dr. Rexhep Gyliqi
Anesteziolog
LP5A9851
Dr. Murat Vishaj
Anesteziolog
Dr. Mentor Alimusaj
Anesteziolog
ImageGen (7)
Dr. Shkëlzen Muriqi
Anesteziolog
Dr. Ragip Musliu
Anesteziolog
Dr. Sylë Osmanaj
Anesteziolog

Divizioni i Laboratorit të Biokimisë dhe Hormonal

Mjekët e Përgjithshëm

ImageGen (8)
Dr. Taulant Sadriu
Spec. i Kardiologjisë
Dr. Taulant Brahimi
Spec. i Radiologjisë
ImageGen (7)
Dr. Jetmir Sejdiu
Spec. i Kardiologjisë
LP5A0331
Dr. Vigan Mahmutaj
Spec. i Kardiologjisë

Administrata

ImageGen (3)
Meral Çakmak
Supervizore e Recepcionit
LP5A0396
Filiz Gjinolli
IT Manager
LP5A0700
Arta Ahmeti – Kllokoqi
Menaxhere për Burime Njerëzore - Zyra e Drejtorisë