Video Galeria

 


Udhëto dhe Shërohu në Turqi me “Istanbul Medicine”


Spitali Istandbul Medicine-ambientet e brendshme


Istanbul Medicine – Spitali më i suksesshëm në Kosovë – 04.12.2015 – Klan Kosova

 


PËR NJË JETË TË GJATË!
PARANDALIMI I SEMUNDJEVE KARDIOVASKULARE, 12 08 2014
MJEKU NE STUDIO – PROF.DR. MAHMUT CAKMAK – KARDIOLOG
KUJDESUNI PËR ZEMRËN TUAJ!MJEKU NE STUDIO – DR. SABIAN MEMISHAJSPITALI MEDICINE ADSSOT – MJEKU I ZEMRES: SPITALI MEDICINE
SPITALI MEDICINE ADS
OPERACIONET NE ZEMER TE HAPUR, 08 04 2014MJEKU NE STUDIO – PROF.DR. MAHMUT CAKMAK – KARDIOLOG